Patrouillewagen wolvenopsporingsteam gesignaleerd aan Etbos (Eksaarde)

patrouillewagen

Zondag 7 oktober werden wandelaars in het Etbos ter plaatse omgeleid. Leden van het wolvenopsporingsteam waren er aan het werk. Behalve pootafdrukken werden ook uitwerpselen teruggevonden. De onderzoekers namen in elk geval stalen die doorgestuurd worden naar de faculteit voor diergeneeskunde. Deze uitwerpselen kunnen alvast een schat aan informatie opleveren.

verdachte uitwerpselen

Naar aanleiding van deze nieuwe ontwikkelingen doen we dan ook een oproep aan iedereen in de streek om ons te melden of de patrouillewagen van het wolvenopsporingsteam nog gezien werd. Het betreft een witte Toyota-terreinwagen met nummerplaat LFW-110.

Advertenties

~ door dewaaslandwolf op 8 oktober, 2007.

4 Reacties to “Patrouillewagen wolvenopsporingsteam gesignaleerd aan Etbos (Eksaarde)”

  1. Als Wachtebekenaren af en toe een hert aantreffen in de tuin (met eigen ogen gezien en dat kan perfect dienen als voedsel voor wolven), dan moet het bestaan van een wolf ook kunnen. Ik banaliseer deze geruchten dus niet tot fabels. Kan iemand mij een reden geven waarom dat dier hier niet thuishoort? Wat zijn de gevaren voor de mens? Wij hebben thuis zelf ook schapen en kippen. Nu ja, als er eentje moet aan geloven, dan is dat toch maar een onderdeel van survival of the fittest? Laat die wolven hun ding toch doen. En denk niet dat de plaatselijke boeren persé TEGEN natuur zijn. Een uitdaging voor deze sitemakers zou kunnen zijn dat men onze streek hiermee bekend maakt ipv berucht. Goede site dus maar de kleur en de kilte en het inboezemen van angst doet me denken aan een vieze politieke partij. Herpak jullie en het succes zal volgen !!!

  2. Ik heb sterk de indruk dat de Schalkse Ruiters of andere Neveneffecten in de streek zitten….

  3. […] nuchtere geest vraagt zich dan ook af hoe het zit met deze Waaslandwolf, waarover de laatste tijd nogal veel te doen is op het net en in de media. Bij mij […]

  4. wij zijn vorige week gaan wandelen in de velden tussen moerbeke en eksaarde en stonden plots heel versteld toen we in the middle of nowhere plots 2 grote honden samen zagen lopen. Het was naar mijn inszien een duitse herder met een andere grote bruine hond. Ik stond toen al versteld dat die honden hier verdwaald rondliepen. De honden merkten ons duidelijk niet op aangezien zij zich op een honderdtal meters bevonden van ons. Misschien is dit wel de verklaring van de Waaslandwolf…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: