believers en nonbelievers over dewaaslandwolf.be

In Het Volk gaat Wim Dehandschutter verder met zijn zoektocht naar de wolf. Hierbij komt hij zelfs in de coulissen van het Provinciehuis terecht. Na zich eerst tot een niet bestaande ‘gedeputeerde Freddy Van Gaeveren’ gewend te hebben kwam hij uiteindelijk bij de communicatieambtenaar van de provincie terecht die haar sympathie voor www.dewaaslandwolf.be niet verborg. “De provincie organiseert in die regio (meer bepaald in het Provinciaal domein Puyenbroeck ) op 28 oktober een groot Halloweengebeuren. We denken dat het van belang is dat de bezoekers van ons evenement  op de hoogte zijn van wat leeft in de streek. Als blijkt dat de wolf terug is in het Waasland is het van groot belang dat de bezoekers van dit Halloweenevenement hiervan op de hoogte zijn.”

Advertenties

~ door dewaaslandwolf op 10 oktober, 2007.

3 Reacties to “believers en nonbelievers over dewaaslandwolf.be”

  1. Leg een Halloweenoutfit in het bos dan kan de wolf zich verkleden en zich onder de mensen begeven. Hij heeft waarschijnlijk een voorliefde voor rode mutsjes. Het is nu het jachtseizoen, dus jagers genoeg!

  2. wij zelf hebben een saarlooswolfhond en wonen te lokeren. Uiterlijk lijkt hij op een wolf maar is hij een hond. Zou het niet mogelijk zijn dat jullie naar zo een hond aan het zoeken zijn?

  3. Ik ben juist terug van wolven kijken in Noord Spanje. Ik heb ze in hun natuurlijke omgeving gezien. Spijtig dat er rond wolven zoveel angst en verwarring gecreëerd wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: