Wolftoeristen strijken neer in Puyenbroeck

wolfspotters in puyenbroeck

Naar aanleiding van de vondst van de wolvenburcht zijn vandaag talrijke wolfspotters neergestreken in het provinciaal domein Puyenbroeck.

Louis De Vos is zo’n wolventoerist en hij staat dit weekend op de camping van Puyenbroeck met zijn gezin en zijn caravan in de hoop alsnog een foto van de wolf te kunnen nemen.  We vroegen hem of hij niet ontgoocheld zal zijn als hij de wolf misschien toch niet te zien krijgt? “Ach, we zijn  dan ondertussen toch in een prachtige omgeving en we hebben zelfs onze eigen wolf meegebracht”. Hierna haalde hij uit zijn caravan een prachtige opgezette wolf te voorschijn die hij ooit – nog vóór de val van het ijzeren gordijn – kocht op een Poolse markt waar deze met tientallen te koop aangeboden werden.

Samen met Louis wachten we ondertussen met spanning af of en hoe de wolf morgen nog opduikt (zie berichtgeving gisteren)  

  

Advertenties

~ door dewaaslandwolf op 13 oktober, 2007.

Eén reactie to “Wolftoeristen strijken neer in Puyenbroeck”

  1. schoon beest, spijtig dat het ne opgezette is! maar die madam is niet opgezet zeker, wel beste ge hebt dan toch iets om tegen te klappen, alé ik bedoel ook een schoon beestje !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: